How

Online zichtbaarheid en vindbaarheid is afhankelijk van actief handelen. Website en social media kanalen moeten opgezet en vormgegeven worden, maar nog belangrijker; ook regelmatig bijgehouden worden.

Hierin moet gekeken worden of SEO en/of SEA gewenst zijn of nodig zijn voor je vindbaarheid. Berichten op je website of socal media moeten hierop ingericht worden. Ook is het belangrijk dat dit alles in dezelfde huisstijl en dus herkenbaar blijft.

IMO Online Concepts kan de reeds bestaande accounts onder de loep nemen, of nieuwe accounts opzetten en hierin adviseren. Tegelijkertijd kan de vormgeving hierin meegenomen worden. Ook is er de mogelijkheid om het onderhoud van deze accounts door mij te laten verrichten. Denk hieraan bij het plaatsen van berichten op social media, maar ook het bijhouden en plaatsen van content op de website. Enkel advies over het plaatsen van berichten en analyse van bezoekers op je online kanalen behoort ook tot de mogelijkheid.

Wil je graag weten wat ik voor je kan doen? Neem contact met me op via telefoon of mail en we maken een vrijblijvende persoonlijke afspraak. Op deze manier kunnen we een passend actieplan bepalen. Wil je alleen dat de website up to date wordt gehouden, huisstijl of drukwerk geregeld wordt of liever een compleet online marketingplan? alle combinaties zijn mogelijk.

Is je belangstelling gewekt, maar wil je graag nog meer informatie, neem dan contact met me op