Website Stoer op Toer

Website Stoer op Toer

Voor Pascal, oprichter/initiatiefnemer van Stoer op Toer een speelse en mooie website mogen maken.

Stoer op Toer is een initiatief om jongens met een beperking een mooie, leerzame en vooral een stoere herinnering mee geven. Jongens die samen vrienden voor het leven gaan maken. Ze dagen hun deelnemers uit om hun grenzen letterlijk en figuurlijk te verleggen. Alles vanuit een veilige setting waar vertrouwen in de ander en zichzelf de prioriteiten zijn van een logeerweekend omdat ze geloven dat dit de basis is voor persoonlijke groei. De focus ligt op wat de jongens “wel kunnen” en ze doen er alles aan om de jongens geen last te laten ondervinden van zijn beperking zodat hij een gevoel van eigenwaarde kan ontwikkelen en trots kan zijn op zichzelf.

Stoer op “Toer” staat voor Trots Op Elke Reis. En dat is precies wat het is!

www.stoeroptoer