Website Kapsalon Tebbe

Kapsalon Tebbe bestaat inmiddels 33 jaar. De salon is gesitueerd naast het woonhuis. Recentelijke is de salon sfeervol verbouwd en is er nu ook een geheel nieuwe website. Kijk hier voor de site: http://kapsalontebbe.nl

Bij de haarstylisten van Kapsalon Tebbe kunt u terecht voor deskundig advies over passende kapsels, haarbehandelingen, kleuringen, ondersteuningen, haarverzorgingsproducten en sieraden.

U krijgt kleuradvies op maat via het Total Color Concept. Dit concept is speciaal ontwikkeld voor haarstylisten, visagisten en schoonheidsspecialisten om in korte tijd een goed onderbouwd persoonlijk advies te geven op het gebied van haar en make-up. Met drie speciaal ontwikkelde sjawls wordt in twee stappen duidelijk of warme, koele of juist middenkleuren bij u passen.

Kapsalon Tebbe blijft zich ontwikkelen door het volgen van diverse professionele trainingen. Hierdoor bent u verzekerd van deskundig advies op basis van de nieuwste ontwikkelingen. Er wordt gewerkt met L’Oreal Professionel producten, zoals Inoa haarverf, een innovatie zonder gebruik van ammonnia.

Deze site is tot stand gekomen in samenwerking met Appinco