Social Media posts

Online zichtbaarheid en vindbaarheid is afhankelijk van actief handelen. Website en social media kanalen moeten opgezet en vormgegeven worden, maar nog belangrijker; ook regelmatig bijgehouden worden. Van opmaak van zakelijke social media kanalen, tot onderhouden van deze kanalen of alleen advies.

Hierin moet gekeken worden of SEO en/of SEA gewenst zijn of nodig zijn voor je vindbaarheid. Berichten op je website of socal media moeten hierop ingericht worden. Ook is het belangrijk dat dit alles in dezelfde huisstijl en dus herkenbaar blijft.

IMO Online Concepts kan de reeds bestaande accounts onder de loep nemen, of nieuwe accounts opzetten en hierin adviseren. Tegelijkertijd kan de vormgeving hierin meegenomen worden. Ook is er de mogelijkheid om het onderhoud van deze accounts door mij te laten verrichten. Denk hieraan bij het plaatsen van berichten op social media, maar ook het bijhouden en plaatsen van content op de website. Enkel advies over het plaatsen van berichten en analyse van bezoekers op je online kanalen behoort ook tot de mogelijkheid.

Ik onderhoud online media voor diverse bedrijven van retail fashion, webshops, restaurants tot onroerend goed en techniek. Voor elk bedrijf een passend advies, gebouwd op analyses en resultaten.