TopOp Kids actie sponsoring

750 Skippyballen sieren de Speelhuislaan in Breda voor het goede doel

De Speelhuislaan is volgehangen met 750 skippyballen. Met het verkopen van de ‘symbolische paaseieren’ is door de stichting TopOpKids geld opgehaald voor Bredase kinderen die hulp nodig hebben.

Meestal doen we dit met Kerstmis met ongeveer 100 skippyballen, maar nu wilden ze eens groot uitpakken met Pasen. Er hangen over een lengte van 750 meter 750 skippyballen in de bomen van de Speelhuislaan. “Dat is een record”, zegt een van de organisatoren Paul Bartels enthousiast.

De ‘symbolische paaseieren’ zijn alle 750 verkocht aan ondernemers en mensen die de acties van de stichting steunen. Ook IMO Online Concepts deed hier graag aan mee. Met het geld wil de stichting kinderen helpen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zo wordt het geld bijvoorbeeld ingezet om fietsen te kopen voor kinderen die naar de middelbare school gaan, voor Sinterklaascadeautjes en verjaardagscadeautjes en een dagje uit naar een pretpark. Bartels: ,,De Speelhuislaan ziet er vrolijk uit nu. En daarnaast maken we een heleboel kinderen blij. De kinderen worden uitgekozen door de gemeente Breda, omdat die een goed zicht heeft op degenen die het goed kunnen gebruiken.”

https://www.bndestem.nl/breda/750-skippyballen-sieren-de-speelhuislaan-in-breda-voor-het-goede-doel-het-zijn-symbolische-paaseieren~ac553c78/