website ontwerp careerconsulting

Website careerconsulting

De website van careerconsulting is mooi en helder geworden, met kleuren en logo met een knipoog naar de naam. Professioneel, helder, maar toch warm en uitnodigend. IMO Online concepts heeft Logo, visitekaartjes en de website mogen verzorgen. Marleen Croonen heeft een mooi bedrijf in career consulting opgezet.
Zij helpt hiermee al jarenlang mensen om hun richting te bepalen in hun arbeidscarriere en hoe ze vervolgens kunnen landen in hun droombaan. De vraag van de client staat centraal en ze bied een maatwerk aanpak. Merleen heeft kennis van de arbeidsmarkt, een groot internationaal netwerk en is NOLOC gecertificeerd en gaat aan de slag met het werken aan een sterk personal brand waardoor je je kunt onderscheiden in netwerkgesprekken en interviews.

Hoe kom ik tot de volgende stap in mijn loopbaan?