Website Next By nic

Website Next By Nic

Voor Nicole Maas een droombaan, haar eigen bedrijf en winkel in hoogwaardige vintage kleding. Een superleuke opdracht om hiervoor een mooie website te maken in style en met een inlogsysteem en planningskalender voor klanten, maar ook al helemaal voorbereid op een mogelijke toekomstige webshop.

Bij NEXT BY NIC vind je een hoogwaardige selectie vintage kleding, schoenen, tassen en accessoires van eigentijdse gerenommeerde topmerken en hippe labels waarvan de collectie vrijwel wekelijks wisselt. Duurzaam hergebruik van deze kleding is daardoor goed mogelijk en wordt steeds meer als het ‘nieuwe normaal’ gezien. Hét bewijs dat exclusieve kleding en betaalbaarheid wel degelijk hand in hand kunnen gaan.

NEXT BY NIC is gelegen aan de gezellige Ginnenkenweg (87) in Breda en een paradijsje voor liefhebbers van haute couture, vintage en mooie items en ademt elegantie! www.nextbynic.nl